oljna ogrščica
Buča
Krompir
Pšenica
Koruza

ŽVEPLO - ELEMENT KVALITETE PRIDELKA PŠENICE

Žveplo ima odločilno vlogo v izgradnji beljakovin in povečuje vsebnost beljakovin v rastlinah.

ZA JABOLKA BREZ FIZIOLOŠKIH BOLEZNI

Kako dobro ali kako slabo bodo jabolka preživela tudi do deset mesecev skladiščenja, je v veliki meri odvisno tudi od VSEBNOSTI KALCIJA V PLODOVIH.

STIMULACIJA RASTI KORUZE

Primerna prehrana mlade koruze je v začetnem obdobju rasti in razvoja zelo pomembna za uspešen nadaljnji razvoj. Z uporabo foliarnih gnojil izredno učinkovito stimuliramo rast rastlin, dvignemo odpornost, pospešimo ustvarjanje organske snovi in potenciramo razvoj koreninskega sistema, kar pomeni, da se hranila iz zemlje izkoristijo v večji meri.

ŽITA: GNOJENJE ZA OPTIMALNE PRIDELKE, VEČJO SEDIMENTACIJO

Sedaj je najugodnejši čas za drugo dognojevanje žit, ki vpliva na večji razvoj klaskov in cvetnih zasnov v njih.

JESENSKA PREHRANA OLJNE OGRŠČICE

Oljna ogrščica postaja nepogrešljiv člen v njivskem kolobarju. Optimalne donose oljne ogrščice pa dosežemo le, ko rastline ustrezno negujemo.  Nizki donosi so večinoma posledica neustreznega gnojenja, slabe priprave tal, neustrezne zaščite rastlin,..

Moja košarica

Vaša košarica je prazna.

Naša spletna stran uporablja piškotke, ki se naložijo na vaš računalnik. Ali se za boljše delovanje strani strinjate z njihovo uporabo?

Več o uporabi piškotkov

Uporaba piškotkov na naši spletni strani

Pravna podlaga

Podlaga za obvestilo je spremenjeni Zakon o elektronskih komunikacijah (Uradni list št. 109/2012; v nadaljevanju ZEKom-1), ki je začel veljati v začetku leta 2013. Prinesel je nova pravila glede uporabe piškotkov in podobnih tehnologij za shranjevanje informacij ali dostop do informacij, shranjenih na računalniku ali mobilni napravi uporabnika.

Kaj so piškotki?

Piškotki so majhne datoteke, pomembne za delovanje spletnih strani, največkrat z namenom, da je uporabnikova izkušnja boljša.

Piškotek običajno vsebuje zaporedje črk in številk, ki se naloži na uporabnikov računalnik, ko ta obišče določeno spletno stran. Ob vsakem ponovnem obisku bo spletna stran pridobila podatek o naloženem piškotku in uporabnika prepoznala.

Poleg funkcije izboljšanja uporabniške izkušnje je njihov namen različen. Piškotki se lahko uporabljajo tudi za analizo vedenja ali prepoznavanje uporabnikov. Zato ločimo različne vrste piškotkov.

Vrste piškotkov, ki jih uporabljamo na tej spletni strani

Piškotki, ki jih uporabljamo na tej strani sledijo smernicam:

1. Nujno potrebni piškotki

Tovrstni piškotki omogočajo uporabo nujno potrebnih komponent za pravilno delovanje spletne strani. Brez teh piškotov servisi, ki jih želite uporabljati na tej spletni strani, ne bi delovali pravilno (npr. prijava, nakupni proces, ...).

2. Izkustveni piškotki

Tovrstni piškotki zbirajo podatke, kako se uporabniki vedejo na spletni strani z namenom izboljšanja izkustvene komponente spletne strani (npr. katere dele spletne strani obiskujejo najpogosteje). Ti piškotki ne zbirajo informacij, preko katerih bi lahko identificirali uporabnika.

3. Funkcionalni piškotki

Tovrstni piškotki omogočajo spletni strani, da si zapomni nekatere vaše nastavitve in izbire (npr. uporabniško ime, jezik, regijo) in zagotavlja napredne, personalizirane funkcije. Tovrstni piškotki lahko omogočajo sledenje vašim akcijam na spletni strani.

4. Oglasni ali ciljani piškotki

Tovrstne piškotke najpogosteje uporabljajo oglaševalska in družabna omrežja (tretje strani) z namenom, da vam prikažejo bolj ciljane oglase, omejujejo ponavljanje oglasov ali merijo učinkovitost oglaševalskih akcij. Tovrstni piškotki lahko omogočajo sledenje vašim akcijam na spletu.

Nadzor piškotkov

Za uporabo piškotkov se odločate sami. Piškotke lahko vedno odstranite in s tem odstranite vašo prepoznavnost na spletu. Prav tako večino brskalnikov lahko nastavite tako, da piškotkov ne shranjujejo.

Za informacije o možnostih posameznih brskalnikov predlagamo, da si ogledate nastavitve.

Upravljalec piškotkov

TKI Hrastnik, d.d.